top of page
main_bg.png

Velkommen til Domotics
-Din smarthus partner

I en verden hvor teknologi kontinuerlig forandrer hvordan vi lever, jobber Domotics for å gjøre hverdagen enklere, sikrere og mer komfortabel gjennom skreddersydde smarthjem-løsninger. Med spesialkompetanse på ledende plattformer som Home Assistant, Homey, og Future Home, står vi klare til å bringe ditt hjem inn i fremtiden.

Planlegging og Rådgivning:

Vi starter med dine visjoner og jobber sammen for å skape en tilpasset plan som passer dine ønsker og budsjett. Enten du er ny til smarthjem-teknologi eller ønsker å utvide et eksisterende system, er vårt mål å sikre at løsningene passer perfekt med din livsstil.

Produktvalg:

Med et bredt spekter av produkter tilgjengelig, kan det være utfordrende å vite hva som best møter dine behov. Vi hjelper deg med å velge de mest pålitelige og kompatible enhetene for ditt smarthjem.

Oppsett og Installasjon:

Fra den første enheten til det fullt integrerte systemet, sikrer vi en sømløs installasjon. Vi tilbyr full støtte gjennom hele oppsettprosessen, slik at du kan nyte de mange fordelene med ditt nye smarthjem så snart som mulig.

Lokal elektriker:

For å sikre en problemfri integrasjon med din elektriske installasjon, kan vi jobbe tett sammen med din lokale elektriker. Dette partnerskapet sikrer at alle tekniske aspekter håndteres profesjonelt og i henhold til gjeldende standarder.

Hvorfor Domotics

Hos Domotics forstår vi at hvert hjem og hver huseier har unike behov. Vårt engasjement for personlig service, kombinert med vår tekniske ekspertise, gjør oss til det ideelle valget for å realisere ditt smarthjem-potensial. Vi er dedikerte til å levere løsninger som ikke bare er innovative og pålitelige, men også intuitive og enkle å bruke for hele familien.

bottom of page